Nog 56 dagen - Reisverslag uit Gendringen, Nederland van Elise Pas - WaarBenJij.nu Nog 56 dagen - Reisverslag uit Gendringen, Nederland van Elise Pas - WaarBenJij.nu

Nog 56 dagen

Door: elisetepas

Blijf op de hoogte en volg Elise

04 Februari 2011 | Nederland, Gendringen

Hallo allemaal,

Na vele prikken en andere regeldingetjes heb ik dan nu een site aangemaakt om jullie straks op de hoogte te houden van mijn reilen en zeilen in Gambia.

Ik zou het leuk vinden als jullie m'n dagboek lezen en als jullie een berichtje achter laten. Waarschijnlijk heb ik daar in het warme Afrika wel behoefte aan! Voor mij is 7 weken best een lange tijd, zeker omdat het de eerste 'echte' reis wordt die ik ga maken.

Zoals deze site aangeeft zal ik over 56 dagen vertrekken richting Gambia, om daar stage te gaan lopen in het onderwijs. Ik vind het nu al spannend, maar ik heb er erg veel zin in en volgens mij is dat een belangrijke voorwaarde.

Volgende week eerst een voorproefje: met school ga ik 4 dagen naar Parijs. Dat zal een cultureel reisje worden en met z'n allen zullen we er daar een paar mooie dagen van maken.

Elise

• 04 Februari 2011 - 16:56

Zuske:

ik ga je zeker volgen hoor, en veel plezier in parijs! :)

Mariska

• 04 Februari 2011 - 19:19

Marjolie:

Ik ga je ook volgen hoor!
    Maar niet via de pc als je het niet erg vindt ;) ??

• 04 Februari 2011 - 20:42

Annemieke:

Wat ben ik jaloers op je!! Alvast ontzettend veel plezier en ik ga je zeker volgen!! Maar eerst bruiloft morgen!!

• 04 Februari 2011 - 21:38

Jarmke:

Nice, nu kunnen we onze accounts koppelen denk ik!

• 05 Februari 2011 - 08:38

Rob Aalders:

Ik heb heb jou toegevoegd en ik ben benieuwd hoe jij het vind om in Gambia te zijn.

gr rob

• 05 Februari 2011 - 14:15

Van Oma.:

ik heb je e-mail gelezen en ik wens je vooreerst veel succes en je hoort nog van ons. groetjes.

• 06 Februari 2011 - 14:53

Rianne:

Hi Elise,

Zeker gaan we jouw verhalen lezen zodat we weten wat je daar allemaal beleefd en uitspookt! En je weet wat we gisteren gezegt hebben...you never know!

Groeten Rianne en haar mannen

• 09 Februari 2011 - 11:34

Yalta:

Al ben ik er helaas niet bij, ik ga jullie zeker volgen!!!!!! En in m'n gedachten ben ik er dan toch nog een beetje bij.... ;) Veel plezier!!!!

• 19 Februari 2011 - 18:05

Jolice :

Leuke site hoor, tuurlijk ga ik je/jullie volgen! Ben erg benieuwd. Maar eerst maken we het nog ff gezellig op school...

• 22 Februari 2011 - 14:42

Lotte Vos:

Hoi juf Elise,
    heb je er al een beetje zin in??( in Gambia bedoel ik)
    Veel succes!
    Groetjes Lotte Vos

• 22 Februari 2011 - 17:59

Kevin Bohmer:

naruurlijk ga ik je volgen
    veel plezier hoor en succes
    ik hoop dat je er zin in hebt
    je hebt een mooie site gemaakt

groetjes kevin bohmer

• 23 Februari 2011 - 09:54

Luc Mellee:

Hoi juf Elise je bent een goede juf bij ons op school en warschijnlijk ook in Gambia. Maar je moet ook een leuke tijd hebben daar. Ik verheug me op je terug komst en op je mooie verhalen over Gambia nou leuk denk ik niet maar ja. Ik denk dat het geld dat je mee neemt ook een beetje helpt. Maar het belangrijkste is dat de kinderen in Gambia het leuk hebben maar ik hoop dat je mooie foto's(video's) meeneemt en dat je het naar je zin hebt daar.

Met vriendelijke groeten Luc Mellee

• 23 Februari 2011 - 09:56

Stan Roordink:

heb je er al een beetje zin in om gambia te gaan veel

groetjes stan roordink

• 23 Februari 2011 - 10:00

Kaan Özkan:

Hallo juffrouw Elise heb je al een beetje zin in Gambia?
    Vell groeten Kaan.

• 23 Februari 2011 - 10:05

Thimo Roelofs:

He juffie leuk dat je naar Gambia gaat en goed dat je geld op hebt gehaald ik denk dat de kinderen in Gambia erg blij zullen zijn. Wat een mooie site heb je gemaakt ik denk dat er veel reacties komen. ik hoop dat je internet verbinding in Gambia hebt want dan kun je ons op de hoogte houden van wat je daar allemaal beleeft. En lesgeven doe je ook goed gisteren was het wel leuk. In Gambia zijn de kinderen je denk ik wel erg dankbaar.

Groetjes Thimo

• 23 Februari 2011 - 10:07

Gijs Coerman:

Hallo,heb je al een beetje zin?
    veel plezier.

• 25 Februari 2011 - 12:12

Danny Verhey :

hey elise heb je er al zin in gambia ik vindt het wel jammer dat je weg gaat want met het rekenen ik hoop dat je er veel pelzier in hebt en als je treug komt dat we weer met dilara en mijn weer aan het werk kunt gaan met rekenen groetjes danny

• 25 Februari 2011 - 12:14

Ahmed:

he juf wat leuk dat je naar gambia gaat en hoop pelijk ga je rustig en goed er naar toe en als je daar stage gaat lopen , en hopelijk ga je spullen mee menen , het lijk mij leuk om een paar dagen te blijven . groetjes van ahmed !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 25 Februari 2011 - 12:17

Sanne Vriesen:

Hoi Elize

Heb je er al zin in?
    Ik moet zeggen je bent een hele leuke juf.
    Maar ik vind het wel jammer dat je weg gaat.
    Ik wens je heel veel geluk toe in Gambia.

Groetjes Sanne

• 25 Februari 2011 - 12:42

Chiara Pijpker:

hoi juf elise.
    heb je al zin om naar gambia te gaan?
    alvast veel plezier.
    groetjes chiara

• 28 Februari 2011 - 09:50

Nisanur Aktaran:

Hallo onze liefste juf Elise
    juf elise heeft ons alles verteld over Gambia.
    van 2 april tot en met 21 mei. :D
    je zou een goeie tijd daar hebben .
    wij volgen je hoor juf
    als ze daar teminste internet verbinding hebben :P
    Veel plezier Nisanur Aktaran

• 28 Februari 2011 - 09:52

Hayrunnisa Durmaz:

Hoi juf Elise.
    Hopelijk ga je het naar je zin krijgen in Gambia.
    We zouden je hier op school heel erg missen.
    Ik wens je heel veel succes.
    Hopelijk houden we contact met jou.
    Veel liefs. Hayrunnisa Durmaz

• 28 Februari 2011 - 10:03

Lowie:

heb je je koffers al ingepakt voor de reis naar gambia.
    je gaat 2mei gaa je daar naar.
    nog heel veel sucses daar

gr.lowie

• 28 Februari 2011 - 10:07

Pien Van Huet:

Hallo juffrouw.

Ik hoop dat je er goed van af komt in Gambia.
    Ik ben beniewd wat de verhalen zijn :D.
    Ik blijf je altijd volgen :P.
    NOUW DAT DENK IK ??????????????????
    DOEI DOEI GROETJES PIEN:D

• 01 Maart 2011 - 09:48

Maud Hebinck:

Heey juf Elise!

En heb je al een beetje zin in Gambia? Ik hoop dat je het daar leuk zult hebben. Ik ben heel benieuwd naar de verhalen als je terug bent. Heel veel plezier!

Groetjes Maud

• 01 Maart 2011 - 09:59

Thijs Van Hal:

Hé juf Elise,

Ik vind het niet zo leuk dat je naar Gambia gaat. Want dan kunnen we niet meer naar die mooie powerpoint presentaties kijken ,die vind ik zo mooi. Wat ik ook zo leuk vond was de les waarin je je Gambia beter mocht maken met 2.000 duizend euro. [ik weet niet zeker of het 2.000 duizend euro was] Je zult je koffers al wel uit de kast hebben gepakt. Vindt je het ook spannend dat je naar Gambia gaat? Vast wel. Ik zou het ook héél spannend vinden als ik naar een ander land zou gaan die klein is en niet bekend is voor de meeste mensen. Je bent een goede juf vind ik. De uitleg vind ik harstikke goed. Nogmaals jammer dat je weg gaat. Maar voor jou is natuurlijk harstikke leuk.

Nogmaals jammer dat je weggaat!

Groeten,

Thijs van Hal

• 28 Maart 2011 - 09:07

Lowie:

veel plezier in gambia ik hoop dat je zult van genieten van dat snoepgoed van 85% lekere dingen